مادهای است نسبتاً اسیدی با ۴/۱ = PH و خاصیت بافری وتصفیهکنندگی که از آن بهعنوان یک مادۀ نگهدارنده و برای ورآوردن خمیر استفاده میکنند. هر ۱۵ گرم این ماده و دَمای۲۵ درجۀ سانتیگراد در ۱۰۰ میلیلیتر آب حل میشود. این ماده در خلال نگهداری و پخت خمیر بیستکوییت و دونات مقدار قابل توجهای گازکربنیک آزاد میکند. در افزودن به کنسرو ماهی با منیزیم ترکیب میشود و باعث کاهش تشکیل بلورهای نامطلوب منیزیم آمونیم فسفات هگزاهیدرات میشود. همچنین برای جذب آلودگیهای فلزی به سیبزمینی فرآیند شده ا
گروه های مشابه